Lokacija

Nalazimo se na frekventnom magistralnom putu M-16.2 koji povezuje Banja Luku i Mostar, a podjednako smo udaljeni od svih važnijih urbanih središta u Bosni i Hercegovini, i to: Sarajeva, Zenice, Banja Luke i Mostara.

Iz pravca Bugojna vozite magistralnim putem M-16.2 i ulazite u grad Gornji Vakuf – Uskoplje. Sa desne strane nalazi se Industrijska zona u kojoj je i Tvornica opruga. Nastavljate magistralnim putem kroz Vrbasku ulicu i prolazite pored autobuske stanice / kolodvora (sa lijeve strane). Skrećete lijevo na glavnom gradskom ukrštanju Vrbaske ulice i Bistričke ceste. Prelazite preko Gradskog mosta (sa desne strane je Dom zdravlja) i vozite Bistričkom cestom (pored muslimanskog greblja) sve do odvajanja puta za Novi Travnik. Skrećete lijevo u Batuški lug, prelazite preko mosta na rijeci Krušćici i odatle se već vidi Nova zona industrije i Saraj – Komerc d.o.o.

Ako putujete iz pravca Prozora – Rame vozite magistralnim putem M-16.2 Vrbaskom ulicom sve do ukrštanja Vrbaske ulice i Bistričke ceste. Prelazite preko Gradskog mosta (sa desne strane je Dom zdravlja) i vozite Bistričkom cestom (pored muslimanskog greblja) sve do odvajanja puta za Novi Travnik. Skrećete lijevo u Batuški lug, prelazite preko mosta na rijeci Krušćici i odatle se već vidi Nova zona industrije i Saraj – Komerc d.o.o.

2013 Sva prava zadrana. Saraj Komerc d.o.o., Industrijska zona, 70240 Gornji Vakuf, Bosna i Hercegovina