O nama

Saraj-Komerc d.o.o.

Saraj - komerc d.o.o. je 100 % privatna firma, osnovana 2000. godine i danas predstavlja prepoznatljiv brend u metalnoj i automobilskoj industriji. Osnovna djelatnost preduzeća je obrada metala. Kao glavni proizvod izvojili smo poklopac za filter goriva dobiven spojem čitavog niza tehnologija kao što su presovanje, formiranje oblika, savijanje cijevi, CNC obrada, montaža, tvrdo lemljenje u zaštitnoj atmosferi, te površinska zaštita metala. Konstantnom edukacijom zaposlenih i ulaganjem u novu tehnologiju, firma Saraj - Komerc nastavlja trend rasta i uspješnosti.

Godina postojanja

Uspješnih projekata

Zadovoljnih kupaca

S

Vizija

Naša vizija je da kontinuirano nastavimo sa postizanjem rezultata u skladu s najvišim poslovnim standardima i zahtjevima naših kupaca.
0

Projekti završeni

0

Osvojene nagrade

Tehnologija
Vidi više
Tehnologija
Saraj-komerc d.o.o. posjeduje više od 30 CNC mašina na kojima vršimo procese struganja,bušenja, glodanja, brušenja, kao i elektro-erozionu obradu.
Kvalitet
Vidi više
Kvalitet
Standardi koje posjedujemo su: ISO 9001, ISO 14001, IATF 16949.
Vizija
Vidi više
Vizija
Naša vizija je da kontinuirano nastavimo sa postizanjem rezultata u skladu s najvišim poslovnim standardima i zahtjevima naših kupaca. Višedecenijska tradicija poslovanja okarakterisana ukazanim povjerenjem koje nismo nikada iznevjerili i posvećenost društvenoj odgovornosti postali su neki od sinonima koji se vezuju za našu firmu.
Proizvodi i usluge

Čime se bavimo?

Kontaktirajte nas a mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u što kraćem vremenskom roku.